Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/samenw1q/infocamper.nl/wp-includes/functions.php on line 6078
Camperaars gezocht die willen bloggen of mee schrijven. - Camper info
Deprecated: Functie is_staging_site is sinds versie 3.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan in_safe_mode. in /home/samenw1q/infocamper.nl/wp-includes/functions.php on line 6078
camperaar bloggen

Nieuwe start website infocampers.nl

Wij starten een nieuwe website voor camperaars en zoeken daarvoor enthousiaste bloggers die met ons mee willen schrijven of bloggen. Het is een beginnende website, dus we vinden het leuk als je mee denkt over de opzet en de blogs die we kunnen plaatsen. Graag wil ik je uitnodigen en uitdagen om er samen iets moois van te maken.

Het handen zwaaien tussen de camperaars op de weg wordt steeds minder, maar het uitwisselen van tips en trucs tussen camperaars zie en hoor je overal. Op de parkeerplaatsen, op campings, overal kom je met camperaars in gesprek over de camper en de praktische tips die iedereen heeft ervaren. Wij willen dit graag zo laagdrempelig mogelijk ook via het internet mogelijk maken. We willen de verhalen bundelen in een overzichtelijke website die voor iedereen toegankelijk is.

Camperaars bloggen over diverse onderwerpen

Vind je het leuk om camperaars op weg te helpen en je ervaringen op te schrijven, dan ben je van harte welkom om mee te doen. We zoeken dus ervaren en beginnende camperaars die hun ervaringen willen delen en het goed kunnen beschrijven.

Je bent vrij in de keuze van de onderwerpen die je schrijft, als het maar positief en enthousiast wordt beschreven. Het moet vooral een website worden waarvan je energie krijgt en waar je goede en waardevolle tips kunt vinden.

De kunnen blogverhalen kunnen variëren van ervaring mbt specifieke routes en campings tot gebruik van camperaccessoires of onderhoud tips. De onderwerpen worden op de website gecategoriseerd om de vindbaarheid te vergroten. De artikelen worden wel beoordeeld voordat ze geplaatst worden, zodat we onze visie en kwaliteit kunnen behouden. Teksten kunnen evt. aangepast worden of geredigeerd door een tekstschrijver.

Het is natuurlijk altijd fijn als er foto’s mee worden gestuurd, dit maakt een artikel interessanter en ook fraaier. Daarmee geef je wel akkoord dat deze foto’s op de website van infocampers.nl worden geplaatst en de nog op te zetten social media.

Beloning voor camperaars die bloggen

De website gaat gebruik maken van affiliate marketing om zo de kosten van de website, hosting, tekstschrijvers en andere kosten te dekken. Mocht de website een succes worden en daarbij ook de opbrengsten groeien, dan worden ook de bloggers beloond. Maar zover is het nog lang niet….. Alhoewel ik positief ben ingesteld en ervan uit ga dan binnen 1 jaar ook de teksten van de actieve bloggers beloond kunnen worden met een kleine bijdrage, aan de hand van hun inbreng. Maar allereerst moeten we een goede website maken die ook daadwerkelijk gevonden wordt door de camperaars.

De artikelen worden geplaatst onder je eigen (auteurs)naam, eventueel op een eigen auteurspagina. Wel willen we graag in de artikelen een kleine omschrijving van je eigen ervaring en bio. Ook krijg je maandelijks een overzicht hoe jou artikelen en de website zijn bezocht, indien je daar belangstelling voor hebt. Zo heb je een mooi overzicht van jou bijdrage.

Inschrijven als blogger voor info camper

Graag daag ik jullie uit om een interessant artikel te schrijven die kan bijdragen aan een leuke camper website.

Heb je interesse dan mag je een mail sturen naar admin@infocamper.nl.
WIl je bij opgave jezelf even voorstellen, welke ervaring en passie je hebt met een camper. Natuurlijk hoor ik ook graag je feedback en ideeen over de nieuwe website.

camperaars bloggen gevraagd

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *