Ik ben Laura en mijn partner heet Rolf.
We zijn fervente camperaars die al vele jaren met de camper op pad gaan.

Wij kamperen al sinds onze jeugd op diverse campings in Europa. We hebben de traditionele curve doorlopen die voor velen waarschijnlijk herkenbaar is. Eerst in een tentje, later een vouwtent, toen een caravan en nu al 10 jaar mogen wij de luxe en vrijheid van een camper ervaren.

We hebben 2 zoons die nog af en toe meegaan, maar het merendeel van de vakanties zijn we met z’n tweeën (of soms alleen) op pad.

Onze vakanties bestrijken maximaal 3 weken. Omdat we beiden werken is een langere vakantie niet mogelijk. Lange camperreizen zijn voor ons (nog) niet haalbaar, maar het blijft onze droom om binnen een aantal jaar wel een lange reis te maken met de camper. Naast de zomervakantie gaan wij in het voorjaar, herfst en winter vaak op pad voor 1 week of een weekendje weg.

Waarom een website infocampers.nl ?

We komen steeds meer mensen in onze kennissenkring tegen die ons vragen om uitleg en ervaringen te delen over het kopen van een camper of het onderhouden van een camper. Dit is iedere keer weer leuk om te doen. Er worden dan ook vakantieplannen en routes uitgewisseld, tips en trucs voor allerlei camper accessories en nog veel meer. Zeker voor beginnende camperaars of mensen die zich aan het oriënteren zijn is het belangrijk om informatie te halen van ervaringsdeskundigen. Maar ook voor ervaren camperaars is de camper en de campervakanties geliefde onderwerpen om met elkaar te delen.

Ik vind het ook heerlijk om te schrijven en te vertellen over onze passie en belevenissen als camperaars. Daarnaast is het maken van een website ook een hobby geworden om te kijken hoe we zoveel mogelijk mensen daadwerkelijk kunnen bereiken voor het delen van ideeën en tips.

Missie en ambitie

Wij willen graag onze ervaring delen met meerdere mensen, maar ook een platform maken waarin mensen elkaars ervaringen kunnen lezen. Het bloggen door verschillende camperaars moet een centraal item worden, zodat heel veel verschillende ervaringen de revue passeren. Daarnaast hebben we de ambitie om uit te groeien tot een veel gelezen website die allerlei informatie en aanbiedingen heeft voor camperaars. 

De website maakt gebruik van affiliatie marketing om de diverse kosten te dekken die het maken van een website met zich meebrengt. Na 2 jaar hopen we winst te kunnen maken zodat we onze vaste bloggers ook kunnen belonen met een kleine bijdrage.

camper bloggers